Program
GROUP FITNESS

Va puteti programa la clase fie din receptie fie direct pe programatorul de mai jos.

25 sep
luni
26 sep
marĊ£i
27 sep
miercuri
28 sep
joi
Interval Clasa Durata Antrenor
09:00 - 10:00 Interval training 60 min Bianca Marcarov
10:00 - 11:00 Pilates 60 min Bianca Marcarov
18:30 - 19:30 CYCLING 60 min Melania
19:30 - 20:30 Kick Box 60 min Razvan Protasievici
Interval Clasa Durata Antrenor
09:00 - 10:00 Circuit training 60 min Raul Cormos
10:00 - 11:00 DANCE 60 min Anca Gheorghe
18:00 - 19:00 Yoga 60 min Ina Nikolova
19:00 - 20:00 CYCLING 60 min Melania
Interval Clasa Durata Antrenor
09:30 - 10:30 Interval training 60 min Razvan Protasievici
18:00 - 19:00 ABS & GLUTES 60 min Bogdan Popa
19:00 - 20:00 Pilates 60 min Bogdan Popa
Interval Clasa Durata Antrenor
10:00 - 11:00 Yoga 60 min Ina Nikolova
18:30 - 19:30 Interval training 60 min Razvan Protasievici
19:30 - 20:30 Kick Box 60 min Razvan Protasievici