Termenii și condițiile generale de comercializare online a produselor și serviciilor HOME SPA

Home Spa este denumirea comercială a HOME SPA BALI MASSAGE SRL CUI: RO 47827927, înregistrată la Registrul Comerțului J23/1805/2023, o entitate legală de naționalitate română, cu sediul social în ILFOV, Com. Ștefăneștii de Jos, Str. Europa, Nr.10, Bl. N10C-001. În conformitate cu legislația privind protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal.

Rezervare: Clienții trebuie să rezerve o programare în avans, specificând tipul de masaj și durata necesară.

Plată: Metodele și termenii de plată sunt convenite în prealabil. Aceasta poate fi în numerar, transfer online sau prin intermediul unei platforme de plată.

Politica de anulare: Anulările programărilor pot fi făcute cu cel puțin 1 zi înainte. Dacă programarea este anulată în aceeași zi, clientul este responsabil pentru plata tarifului de masaj. În cazul abonamentelor, acesta va fi scăzut din numărul rămas de ședințe de masaj.

Confidențialitate și confort: Clienții ar trebui să ofere un spațiu adecvat pentru masaj, asigurând confidențialitatea și confortul atât pentru client, cât și pentru terapeutul de masaj.

Stare de sănătate: Clienții sunt adesea obligați să dezvăluie orice afecțiuni sau preocupări de sănătate care ar putea afecta masajul. Serviciul de masaj furnizat este destinat exclusiv relaxării și nu este considerat un tratament medical. Am formulat acest lucru în conformitate cu termenii politicii companiei pentru a asigura o experiență plăcută pentru toți.

Igienă: Atât clientul, cât și terapeutul de masaj sunt așteptați să mențină o igienă bună în timpul ședinței.

Politica de partajare pe rețelele de socializare și consimțământul clienților în conformitate cu GDPR: Partajarea de către clienți a numelui companiei noastre pe conturile lor de social media ne permite companiei noastre să repostăm pe propriile noastre canale de social media. De asemenea, fotografiile, videoclipurile sau mesajele de recenzie luate cu consimțământul clienților sunt, de asemenea, eligibile pentru partajare. Această politică este în conformitate cu orientările Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR) stabilite de Uniunea Europeană.

Serviciul nostru este disponibil doar pentru clienții cu vârsta de 18 ani și peste.

Termenii regulilor politicii companiei au fost conveniți în mod reciproc de ambele părți.

Urmeaza pasii de mai jos, dureaza cateva minute.